27.12.2014

Inspiraatiokuvia



Jo ennen uuteen kotiin muuttamista aloin etsiä sisustuslehdistä ja netistä sisustuskuvia, jotka olisivat lähellä omaa sisustustyyliäni, eli Skandinaavista maalaisromanttista tyyliä.


Tämä kuva löytyi google-haulla " Swedish country home". Tätä minä sanon kotoisaksi kantri-tyyliksi! Yleisilme on tasapainoinen, värimaailma rauhoittava, sohvat ja torkkupeitot kutsuvat luokseen rentoutumaan ja muutamat turkoosin väriset yksityiskohdat tuovat hiukan väriä. Myös seuraava kuva löytyi samoilla hakusanoilla.


Tässa kuvassa tykkään portaikon värityksestä: Valkoista kaiteissa ja vaaleanharmaata porrasaskelmissa. Oman kotimme portaat ja lattiat odottavat vielä maalausta/ petsausta. Samalta sivustolta seuraavakin kuva. Tällä kertaa keittiöstä. Kokonaisuus vaan toimii!


Tässä kuvassa on vanhoja pitsityynyliinoja käytetty tuolien huputtamiseen. Kiva idea! Katso alkuperäinen sivusto täältä!


Tässä hyvä idea lasikuistille -polttopuut piiloon penkkien alle. Linkki löytyy tästä.


Tämäkin on niin mun tyyliä! Linkki tästä.

Mutta jo riittää tältä erää tämä fiilistely. Seuraava päivitys tuleekin todennäköisesti olemaan meidän kotoa uudesta juuri ennen Joulua valmistuneesta keittiöstä. :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti