28.12.2014

Uuden keittiön sisustus

Kun keittiö oli saatu kutakuinkin toimintakuntoon oli aika huilahtaa muutama viikko heinäkuun helteiden yli. Ja sitten pääsin aloittelemaan keittiön osalta myös lempipuuhaani eli sisustamista. Hellan kunnostus, joka myös tapahtui kesällä, on käsitelty erillisessä blogikirjoituksessa.

Ompelin keittiöön verhokapat mummon vanhoista pitsilakanoista. Lakanoiden keskelle on kirjailtuna punaisella mummon nimikirjaimet. Ikkunan risukranssi on AmandaB:n.




Seinällä oleva Aterimet-kello sekä pieni ranskalaishenkinen pöytä tarjottimineen on löytynyt Hyvän Tuulen Puodista. Pikkupöytä oli vaan pakko hankkia -se oli kuin tehty tähän tilaan! Kyseistä sisustusliikettä voin muutenkin suositella -hyvä palvelu ja myytävissä tuotteissa hyvä hinta-laatusuhde. Kattovalaisin ja lampaantaljat ovat Ikeasta. Pieni istuskelualue eli "olokolo" on yksi kodin lempipaikoistani!



Tilasimme välitilalasit sekä hellan kipinäsuojalasin joulukuussa PK-Lasi Oy:ltä. Välitilalasit ovat OptiWhite tyyliset, eli niissä ei ole ollenkaan lasille tyypillistä vihertävää väriä. Kaipasin tapetin ja lasin väliin jotain kivoja pieniä yksityiskohtia ja keksin idean pitsisistä kehyksistä, jotka on tehty kakkupapereista. Kehysten sisään ajattelin liittää vintage-aiheisia kuvia, mutta päätin tehdä mallista yksinkertaisemman, joten jätin ne pois. Olenkin varsin tyytyväinen lopputulokseen. Kehyksen kiinnitin tapettiliisterillä. Mystic Pine-laminaattitasoissa on kauniin eläväinen puujäljitelmäpinta.


Tässä vielä sähköliesinurkkaus kauempaa. Pieni maustehyllykkö "Kallehave" on ostettu Jyskistä. Keittiökaapit asensi sekä kattolistat kiinnitti paikalleen kirvesmiehenä työskentelevä veljeni Ari Ruotsalainen.



Tämä kuva on otettu eteisen suunnasta. Mukana hiukan joulusisustusta. Ei tosin pitäisi juuri kuvata silloin kun kaamos on pahimmillaan.. ;)


Tämä nurkkaus alkaa jo lähennellä Shabby chic-tyyliä! Kupu on ostettu Sokokselta, enkeli, kermanvärinen metallinen tarjoiluvati sekä jouluvalot on saatu lahjaksi.


Tällaiset päivitysmaratoonit tällä erää. Oikein hyvää Uutta Vuotta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti